Aktiver effektivitet til ekstern arbeider gjennom tjenester på eksternt skrivebord

Oversatt artikkel fra Tech Data – Raquel Acuna | 26. mars 2020 | 

Produktivitet og forretningskontinuitet er avgjørende og kritisk for enhver organisasjon. Nylig har vi opplevd hvordan virksomheter endrer måten de tradisjonelt opererer på, ved å gjøre det mulig for arbeidsstokken å være mer avsidesliggende.

Cloud governance samt behovet for applikasjonsportabilitet er også noen av trendene som driver behovet for moderne infrastruktur og virtualiseringsløsninger som tradisjonelle datasentre ikke kan oppfylle.

Første ting først, hva er Remote Desktop Services (RDS)?

Remote Desktop Services gir serverhotelladgang til Windows-baserte applikasjoner og stasjonære maskiner, og fjerner behovet for at applikasjoner skal installeres og kjøres lokalt på individuelle arbeidsstasjoner. En Remote Desktop Services-løsning lar brukere få tilgang til og kjøre skrivebordet og applikasjonene sine fra skyen, noe som muliggjør effektivitet eller muligheter for ekstern arbeidstaker, samtidig som de hjelper organisasjonenes data med å holde seg sikre.

Hvorfor vurdere det?

Enten du vurderer virtualisering for å oppfylle dagens krav, eller totalt sett for å forbedre din skyportefølje med fremtidssikre og skalerbare løsninger, gir Remote Desktop Services organisasjoner en kostnadseffektiv, enkel og fleksibel måte å administrere og kontrollere tilgang til applikasjoner.

Flotte løsninger gir større resultater

Tech Data forstår at skyløsninger ikke alltid er så enkle som de ser ut til.

Utnytte Microsofts beste praksis, så vel som ekspertisen til våre skyarkitekter, Tech Data har designet og arkituert en Remote Desktop Services-løsning du kan distribuere i løpet av tretti minutter eller mindre.

Tech Data’s Remote Desktop Services på Azure lar brukere få tilgang til daglig arbeidsmengde og koble seg sammen på en sømløs måte fra nesten hvor som helst og når som helst. I tillegg kan kunder tilpasse distribusjonen for å integrere seg med eksisterende infrastruktur eller skape et nytt miljø i Azure med muligheten til å distribuere og skalere raskt, samtidig som applikasjonen og sensitive data er trygge.

Du kan skalere distribusjonen din avhengig av forventet behov for hver type bruker: utføre datainnføring på lette apper, manipulere store datasett med produktivitetsapps som Microsoft Office, eller jobbe med kraftige engineering- eller grafikkapper som CAD-programvare.

Her er seks viktige fordeler denne løsningen gir:

  • Aktiver brukere: Utnytt beregningskraften til Windows Server for å gi et kostnadseffektivt miljø med flere økter for å drive brukerne dine hver dag. Tillat sluttbrukere å koble seg sømløst hver gang.
  • Administrer tilgang: Angi individuelle applikasjoner som er vert / kjørt på de virtualiserte maskinene, men ser ut som om de kjører på brukerens skrivebord som lokale applikasjoner.
  • Beskytt eiendeler og brukere: Forbedret sikkerhet ved å bruke Multi-Factor Authentication (MFA), ideell for distribusjon og administrasjon av viktige applikasjoner i et sikkert, fjernt miljø.
  • Kostnadseffektivt: Bidrar til å redusere infrastrukturvedlikeholdskostnader for lokale servere.
  • Stabilitet: Økt stabilitet ved å bruke Azure-tjenester for å garantere høy tilgjengelighet.
  • Økt effektivitet: Forbedre brukeropplevelsen ved å bruke eksisterende identiteter for å få tilgang til ressurser, samtidig som brukerne kan arbeide med disse ressursene og tilpasse sine egne stasjonære maskiner.

Starte:
Hvis du vil lære mer eller se en demo av denne løsningen, kan du planlegge en konsultasjon med oss, som kan henvende til din Tech Data Cloud-spesialist.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.