Microsoft Teams at 3: Alt du trenger for å få kontakt med lagkameratene eller være mer produktiv

19. MARS 2020

Oversatt artikkel Av Jared Spataro, konserndirektør for Microsoft 365

Denne uken markøren det tredje jubileet for Microsoft Teams. Det har vært attraktivt tre år, og jeg vil bli inspirert til å se hvordan organisasjoner over hele verden bruker teamet for å gjøre andre jobber på. Jeg dag skal jeg dele noen nye lag-evner på tvers av noen få aspekter av lag-opplevelser, mange med møte med møter.

Menn først vil jeg snakke med deg om det øyeblikket vi alle befinner oss i. Og jeg vil kjenne igjen organisasjon, ansatte og studenter over hele kloden som har blitt kastet ut i fjernarbeid og fjernundervisning i et forsøk på å se seg selv og mennesker rundt seg og forsøke.

Tilpasning til fjernarbeid og læring

Over hele verden har millioner av mennesker blitt påvirket av COVID-19-utbruddet. Det har betydning hvordan vi jobber, hvordan vi kan sosialisere oss, familielivet og samfunnslivet vårt. Hennes i Puget Sound har vi hatt rundt 50 000 Microsoft-ansatte for ikke å pendle til jobb, og de får selskap av titusenvis fra Microsoft-ansatte over hele verden som nå har fått eksternt arbeid. Det har ikke vært lett. Noen ganger har det vært direkte desorientering. Herre teamet vårt kobler seg fremdeles. Fortsetter samarbeid. Fortsetter bruk vårt.

Jeg møter med COVID-19 er det utallige historikere fra kunder som bruker Team for å koble seg sammen og trives på inspirerende måter. En professor ved Universitetet i Bologna i Italia  delte på Twitter hvordan skolen flyttet 90 prosent av kurs online til lag i over dager, noe som er det første og det første i universitetet 900 år gammel historie. Leger ved St. Luke’s University Health Network i Pennsylvania vil bruke et team for videokonferanser med pasienter, spesielt de som er mest utsatt for koronavirus, noe som kan beskrive både pasienter og helsepersonell. Og Osaka av jeg bruker Japan Lag for å utføre orienteringer og opplærere for hundrevis av de nye ansatte i april.

Historier som disse spiller ut i land over hele verden. Vi tror at denne plutselige, klodens spenningen til fjernarbeid vil være et vendepunkt i hvordan vi jobber og lærer. Allerede ser vi hvordan løsninger som muliggjør fjernarbeid og læring på tvers av chat, video og filsamarbeid har blitt sentrale for måten vi jobber på. Vi har sett en enestående topp i bruk av team, og har nå mer enn 44 millioner daglige brukere, * et tall som har vokst med 12 millioner på bare de siste syv dagene. Og disse brukerne har generert over 900 millioner møte- og innkallingsprotokoller på lag hver dag denne uken.

Det er veldig tydelig at det å aktivere eksternt arbeid er viktigere enn noen gang, og at det vil fortsette å ha varig verdi utover COVID-19-utbruddet. Vi er opptatt av å bygge verktøyene som hjelper organisasjoner, team og enkeltpersoner med å holde seg produktive og tilkoblede selv når de trenger å jobbe fra hverandre.

Transformere måten folk jobber på

I løpet av de siste tre årene har tusenvis av organisasjoner, små og store – inkludert 93 av Fortune 100 – oppdaget hvordan team kan være deres knutepunkt for teamarbeid, og hjelper dem å holde kontakten og være engasjert. Bransjeledende organisasjoner ruller ut team hele virksomheten. Faktisk har 20 kunder mer enn 100 000 ansatte som aktivt bruker Teams, inkludert Ernst & Young, SAP, Pfizer og Continental AG, samt Accenture, som har 440 000 ansatte som aktivt bruker Teams.

Bilde som viser 93 organisasjoner som brukerlag, 650+ organisasjoner har mer enn 10 brukere, i 181 markører og 53 språk.

Hva er nytt i lag

Vi fortsetter å investere i opplevelser som vil gjøre det lettere for team å kommunisere og samarbeide. De nye mulighetene vi kunngjør i dag gjenspeiler vårt engasjement for to ting: å bygge den aller beste online møteopplevelsen for våre kunder; og bringe teknologiske løsninger til tradisjonelt undervurderte fagpersoner, inkludert Firstline og helsepersonell.

  • Vi har alle vært i et eksternt møte når en deltaker skriver høyt på tastaturet, eller noen sitter i nærheten av et vakuum som løper i bakgrunnen. eal-time støydemping bidrar til å minimere forstyrrende bakgrunnsstøy, slik at du kan høre hva som blir sagt.
  • I store møter kan det noen ganger være vanskelig for eksterne deltakere å kime seg inn når de har noe å si. Den raise hånd funksjonen lar hvem som helst i møtet sende et visuelt signal om at de har noe å si.
Animert bilde som viser høyden-funksjonen i Microsoft Teams.
  • Industriarbeidere må kommunisere og samarbeide effektivt mens de holder seg trygge. Gjennom en ny integrasjon mellom Teams og RealWear hodemonterte enheter, vil Firstline Workers kunne få tilgang til informasjon og kommunisere håndfri med eksterne eksperter fra jobben deres.
Bilde av en RealWear-hjelm.
  • Å gjennomføre virtuelle B2C-avtaler er et vanlig krav for situasjoner som pasientbesøk i helsetjenester, klientmøter eller jobbkandidatintervjuer. Bookings-appen i teamtidligere denne måneden , som ble kunngjort , gjør det enkelt å planlegge, administrere og gjennomføre virtuelle avtaler.
  • Lag vil snart gjøre deg i stand til å slå ut chats i et eget vindu for å hjelpe deg med å effektivisere arbeidsflyten og bevege deg lettere mellom pågående samtaler.
  • Frakoblet og lav båndbreddestøtte lar deg lese chatmeldinger og skrive svar, selv uten internettforbindelse, noe som gjør det lettere for deg å flytte ting frem uansett hvor du er.
  • Vi utvider også Teams-enhetens økosystem, med nye enheter som er sertifisert for Teams. Yealink VC210, nå generelt tilgjengelig, er den første samarbeidslinjen som er sertifisert for team , og samler høyttalere, mikrofoner, et kamera og en egen Teams-opplevelse for å levere en møteopplevelse for mindre konferanserom som er enkle å installere og enkle å administrere . I tillegg er Bose Noise Cancelling hodetelefoner 700 UC tilgjengelig for kjøp på sen vår.
  • Vi er glade for å introdusere i USA, et nytt tilbud for små og mellomstore bedrifter som gjør Teams til et komplett telefonsystem, samt en ny Microsoft 365 Enterprise planoppstilling som vil inneholde flere lisensalternativer for Førstelinjearbeidere .Microsoft 365 Business Voice

Med mindre annet er nevnt ovenfor, vil de nye mulighetene være tilgjengelige senere i år.

Siden vi lanserte Teams for tre år siden, har det utviklet seg til å bli knutepunktet for teamarbeid – et sted hvor du kan møtes, chatte, ringe og samarbeide alt på ett sted. Vi vil fortsette å forbedre og utvide erfaringer for at alle arbeidere skal være så produktive og koblet som mulig. Ettersom COVID-19-utbruddet fortsetter å presse folk overalt til fjernarbeid og læring, har det muliggjort at fjernarbeid og fjernundervisning aldri føltes viktigere, og vi er takknemlige for muligheten til å stå ved kundene våre på en så ekstraordinær tid.

* Vi definerer daglig aktiv bruk som maksimale daglige brukere som utfører en forsettlig handling i en 24-timers periode på skrivebordsklienten, mobilklienten og webklienten. Intensjonelle handlinger inkluderer sending eller svar på en chat, bli med på et møte eller åpne en fil i Teams. Passive handlinger som automatisk oppstart, minimering av en skjerm eller lukking av appen er ikke inkludert.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.