Bli digital med oss!

Din lokale Datapartner - Vi gjør deg mer effektiv.

Microsoft Office 365

Microsoft for små og mellomstore bedrifter.

Microsoft leverer løsninger som alle små og mellomstore bedrifter (SMB) må forholde seg til. Microsoft Windows og Microsoft Office-pakken er de to mest kjente produktpakkene som brukerne forholder seg til. I tillegg leverer Microsoft løsninger for bakrommet som servere, databasesystemer, e-postløsninger osv.

Microsoft har vært en preferert leverandør av data-løsninger gjennom flere tiår, med Windows servere for dokumenthåndtering, e-post håndtering og andre løsninger.  For å øke sikkerhet og tilgjengelighet har Microsoft gjort mange av disse løsningene tilgjengelig i skyen, og laget en pakke ut av denne. Pakken heter Office 365 og brukere kan velge hvilke deler av pakken man skal abonnere på avhengig av behov.

At det er sky-basert betyr her at serverne står i store data sentre der Microsoft har ansvaret for å holde vedlike både maskiner og programvare. Drift av sky-baserte løsninger gir en stor effektiviserings-effekt, som for brukerne vil merkes i form av redusert pris.

Office 365

Office 365 er en skybasert tjeneste  som integrerer kjente Microsoft Office-programmer med profesjonell e-post, delte kalendere, direktemeldinger, videokonferanser og fildeling. Istedenfor en programvarepakke som uungåelig vil bli utdatert får du med Office 365 en abbonementsløsning som alltid er oppdatert.

Fri migrering til Office 365

La oss håndtere flyttingen av din bedrifts nåværende systemer over i en fremtidsrettet og nyskapende Office 365 løsning med fokus på samarbeid, mobilitet og sikkerhet. Med office 365 stopper den evinnelige syklusen med nye Office versjoner som kommer med et par års mellomrom. I stedet leveres det kontinuerlige oppdateringer og feilrettinger. Si farvel til høye driftskostnader og vedlikehold. Med Office 365 får dere et brukermiljø som kan skaleres med tanke på videre vekst, både med tanke på brukere og lagringsbehov. Office 365 består av en rekke komponenter og pakker. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å kartlegge de faktiske behov i din bedrift. 

 Fra 45,38 i mnd.

Våre priser

Du kan handle på nett med oss på 
www.vest-tech.no

Office 365 Business

Passer best for bedrifter som trenger Office-programmer pluss fillagring og -deling i skyen. Profesjonell e-post er ikke inkludert. Inkluderte Office-programmer:

Inkluderte tjenester:

Office-versjoner på nettet med e-post og videokonferanser    E-post med postboks på 50 GB   1 TB med fillagring og -deling    Videokonferanser i HD    Office Online

Kr. 105.00

mnd.
per bruker

Kjøp nå!

Office 365 Business Premium

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester.   Inkluderte Office-programmer:

Inkluderte tjenester:

Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac med apper for nettbrett og telefoner    (E-post ikke inkludert)    1 TB med fillagring og -deling    Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac    Office-apper på nettbrett og telefoner

kr. 113,43

mnd. 
per bruker

Kjøp nå!

Office 365 Business Essentials

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post og andre bedriftstjenester. Office-programmer er ikke inkludert. Inkluderte Office-programmer: (Ikke inkludert)

Inkluderte tjenester:

Alle funksjonene til Business Essentials og Business i én integrert plan    E-post med postboks på 50 GB    1 TB med fillagring og -deling    Videokonferanser i HD    Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac    Office-apper på nettbrett og telefoner

Kr. 45,38

mnd. 
per bruker

Kjøp nå!