Bli digital med oss!

Din lokale Datapartner - Vi gjør deg mer effektiv.

Microsoft Sharepoint

Ditt mobile, intelligente intranett

SharePoint er en web-basert plattform utviklet av Microsoft for å effektivt lagre, jobbe med og samarbeide om informasjon både internt og eksternt i en organisasjon. Dette kan være et dokument, liste, skjema, presentasjoner osv.

Del og administrer innhold, kunnskap og programmer for å styrke teamarbeid. Finn informasjon raskt, og samarbeid sømløst på tvers av organisasjonen.

Enkel deling og sømløst samarbeid

SharePoint styrker teamarbeid med dynamiske og produktive gruppeområder for hvert prosjektteam og hver avdeling. Del filer, data, nyheter og ressurser. Tilpass området til å strømlinjeforme teamets arbeid. Samarbeid uanstrengt og sikkert med teammedlemmer i og utenfor organisasjonen, på tvers av PC-er Mac-er og mobile enheter.

Engasjer og informer organisasjonen din

Intranettområder og portaler bygger samhold og driver organisasjonens effektivitet ved å informere og engasjere de ansatte. Del felles ressurser og programmer. Kunngjør meldinger med rike, dynamiske sider og hold deg informert med tilpassede nyheter levert på startsiden for SharePoint og i SharePoint-mobilappene.