Bli digital med oss!

Din lokale Datapartner - Vi gjør deg mer effektiv.

DRIFT OG SIKKERHET/SUPPORT

Drift og Sikkerhet - Support/Helpdesk. 
Har du IT problem eller spørsmål? Kontakt oss.

Drift og sikkerhet.

Vi vil sørge for at du skal ha en trygg og enkel IT-hverdag.  Antivirus holdes oppdatert, sikkerhetspakker fra Microsoft og mange andre programvareleverandører oppdateres fortløpende.

God support og kvalitet på service fra Asheim IT

Vi er tilgjengelig for å sikre stabil og sikker drift 24 timer i døgnet. Vi har hjulpet våre kunder i mange år og har dermed god kjennskap til utfordringene kundene våre har.
Asheim IT har etablert et supportsystem som gjøre det enkelt for deg som kunde. Denne vil du finne på nettsiden www.asheim.no - Asheim Datahjelp. Det vil si at du skal kunne få hjelp ved ett kontaktpunkt hos oss. Hvis vi ikke kan hjelpe deg med en gang, finner vi raskt ut hvem som kan utføre oppdraget og hvordan vi kan hjelpe deg.

 Asheim IT Fjernhjelp

Send e-post til support@asheimit.no eller ring oss på 970 21196.

Fjernhjelp

Hvis du "er på nett" kan vi som regel hjelpe deg via Fjernhjelp. Det kan hende at du får beskjed om å installere et program som heter TeamViewer. Dette programmet er et av verdens mest brukte programmer for å fjernstyre PCer. Når dette programmet kjører, oppgir du en kode til oss. Da kan vi "ta over" PCen din og hjelpe deg via fjernhjelp. Hvis det er noe vi må rette på på PCen din, greier vi som regel det via denne fjernhjelpen.

Sikkerhet ved fjernhjelp

Når du har installert verktøyet for fjernhjelp, kan vi hjelpe deg når du har behov for det. Du må oppgi en kode for at vi kan komme inn på PCen din. Dermed har du full kontroll og vi kan ikke komme inn på PCen din når du ikke vil.

Nedlasting TeamViewer QS
Hyperlink

Sample text. Click to select the text box. Click again or double click to start editing the text.