Bli digital med oss!

Din lokale datapartner - Vi gjør deg mer effektiv.

Digital Skytjeneste

Skytjeneste - Tech Data Cloud

Din mobile, intelligente oppbevaring

Tech Data Cloud er vårt markedstilbud for forbruk og abonnementsbaserte sky-tjenester.  Den tilbyr porteføljen, plattformen og aktiveringen du trenger for å gi deg som kunde dine hybrid-IT-løsninger. Disse løsningene inneholder ikke bare maskinvare og programvare, men også sky-tjenestene som trengs for å erstatte eller utfylle din eksisterende IT-infrastruktur. 
 Asheim Datapartner sammen med Tech Data Norge vil være din pålitelige rådgiver ved å tilby Tech Data Clouds fabelaktige sky-tjeneste.  Vi vil slik hjelpe deg med å begynne reisen inn i skyen.

Hvorfor Tech Data?

Tech Data sin imponerende portefølje av sky løsninger er bygget på varige partnerskap med førsteklasses leverandører og markedsledere.  Tech Data Cloud tillater gjennom forhandlere, å tilby tilgang til de mest kjente løsningene – for eksempel Microsoft Office 365 og Microsoft Azure – og en overflod av andre.

Kom i gang med API integrasjon med skyen.

Det er enkelt å starte med integrasjon gjennom StreamOne Partner APIs!  Velg hvilke områder du gjerne vil integrere og starte oppbygging, og vi hjelper deg. StreamOne-partner-APIer er bare tilgjengelige for kunder gjennom Tech Data Resellere.

Om Tech Data

Tech Data er en av verdens største distributører av teknologiprodukter, tjenester og løsninger. Bedrifter likeHP, Apple, Cisco, Microsoft - og hundrevis av andre - avhenger av ustobring mange av deres produkter til markedet.
Mange av maskinvareenhetene og programvareapplikasjonen som du bruker i ditt daglige liv, har gått gjennom våre logistikkksentre på vei mot markedet. 
IT-forhandlere over hele verden-våre kunder er avhengige av at du støtter de teknologibehovene til sluttbrukere av allsidig, inkludert små og mellomstore bedrifter (SMB), store bedrifter, utdanningsinstitusjoner, myndigheter og forbrukere. 
Gjøre forretninger med Tech Data givessolution-leverandører, som har et stort utvalg av teknologiprodukter, inkludert nyeste datasenter, programvare, sky, mobilitet og forbrukerteknologi. Disse produktene er tilbudt i sammenheng med et omfattende utvalg av tekniske, forretningsmessige og verdiskapende tjenester, inkludert sertifisering, opplæring, konfigurasjon, installasjon, markedsføring, finansiering og integrerte forsyningskjedetjenester. 
Tech Data er for tiden rangert som nr. 108 på Fortune 500®, og har blitt kalt en Sky of Fortune's "World's Most Admired Companies" i syv rette år.